Om os
 
Farmers Market har leveret grøntsager til kantiner, caféer og restauranter siden 2002. Vi har elsket hver dag og har stadig vores kundenr. 1 fra 2002. Vi gør alt hvad vi kan for at beholde vores trofaste kunder i mange år, igennem et tæt samarbejde, gode priser og kvalitet.
Vi er beliggende på Grønttorvet i Tåstrup, hvor der hver nat kommer friske grøntsager hjem fra hele verden.
 
Siden Torvehallerne åbnede på Israels Plads har vi også haft Solfrugt, Københavns flotteste grønthandler. Her kan du hente inspiration og se vores store flotte udvalg af frugt og grønt. Du får selvfølgelig rabat når du handler der!

Hver nat håndplukker Søren og Thor de bedste råvarer til den bedste pris. Derefter bliver varen pakket med det samme, og kørt ud til dig. Derved når alle vores kunder at opleve de dejlige grøntsager mens de er mest friske. Vores økologiske urter bliver pakket 3 timer inden levering.
Vi leverer i egne biler med vores egne søde chauffører.

Kvalitet er et af nøgleordene for Farmers Market, man skal have hvad man betaler for! Vi elsker godt købmandskab.

Prisen er afgørende for vores kunder, og derfor prøver vi hver nat at finde den bedste vare til den billigste pris. Der kan være stor forskel på dagens priser.

Service er et af nøgleordene for os. Det kommer naturligt for os at leve op til dine krav om fleksibilitet, varer til tiden, ekstra hjælp til akutte situationer og gode råd om sæsonvarer og menukort. Du kan få fat i os mandag til fredag fra 04.00 til 13.00 og lørdag fra 04.00 til 12.00.
 
Vi prøver at følge med udviklingen på markedet, og sender ugetilbud ud, med nyheder fra torvet, nye varer og inspiration. Vi sidder klar ved telefonen og kan svare på spørgsmål om alt hvad du ønsker, vi kan altid hjælpe med billige grøntsager, specielle grøntsager og blomster og krukker.
 
Farmers Market arbejder sammen med mange danske leverandører, vi vil helst sælge danske grøntsager i sæsonen. 
 
Farmers Market blev kåret som Gazelle virksomhed i 2011

    

Farmers Market ApS
Litauen Allé 13

Stade 2043 
2630  Tåstrup

Farmers Market:
Hverdage: kl. 04.00 - 13.00
Lørdag: kl: 04.00 - 12.00

Telefon: 7022 2812

farmers@farmersmarket.dk

Besøg FarmersMarket på Facebook Besøg Solfrugt på Facebook  

Kontakt os

Navn
E-mail
Telefon
Besked